Komposittrall Woodlon Ultrashield Grå

Komposittrall gop Woodlon Ultrashield Grå
gop Woodlon Ultrashield
gop Woodlon Ultrashield
gop Woodlon Ultrashield
gop Woodlon Ultrashield
gop Woodlon Ultrashield
gop Woodlon Ultrashield
gop Woodlon Ultrashield
gop Woodlon Ultrashield
gop Woodlon Ultrashield
 

969,00 kr / m²

Underhållsfri trall tillverkad av träkomposit, en blandning av plast och träfiber. gop Woodlon är ett modernt och framförallt långsiktigt val till altanen, uteplatsen, balkongen eller runt poolen. Finns i olika färger.

Beställningsvara 6-10 vardagar

Denna artikel levereras endast till lokala orter. Du kan ändå lägga en offertförfrågan i kassan om du befinner dig på annan ort. Kontakta oss för mer information.

Produktbeskrivning

gop Woodlon UltraShield Stone Grey är en solid board av träkomposit med ett unikt ytskikt av polymerplast som kapslar in boarden och skyddar den mot repor, fläckar och missfärgningar. Boardens kärna är tillverkad av återvunna material som adderar styrka och hållbarhet till boarden. Det skyddande skiktet och boardens kärna extruderas tillsammans under hög temperatur, det betyder att inga farliga kemikalier eller lim används i processen. Rekommenderat c/c-mått på 40 cm i privata miljöer. För offentlig miljö rekommenderas ett c/c-mått på 30 cm. 25-års garanti.

Underhållsfritt altangolv av träkomposit

gop Woodlon är en underhållsfri trall tillverkad av träkomposit – en blandning av plast och träfiber. Träkomposit förenar det bästa från två världar: träets utseende och känsla i kombination med plastens mjukhet, väderbeständighet och slitstyrka. Materialet ser ut som trä, är mjukt att gå på och behöver aldrig oljas eller målas. Och det bästa av allt är att det behåller sitt vackra utseende under många år framöver.

gop Woodlon är ett modernt och framförallt långsiktigt val till altanen, uteplatsen, balkongen eller runt poolen. Materialets slagtålighet gör att det även lämpar sig perfekt i offentliga miljöer som uteserveringar eller poolområden. Se monteringsfilm för hjälpfulla tips och råd vid montering.

Pris avser Woodlon trallbrädor per kvm, exkl. skruv, clips och eventuella kantprofiler. Kontakta oss för komplett offert.

Mer information

Paketvikt25 kg
Material

HD-polyeten, Träfiber

Dimension mm

22.5 x 138

Bredd

138 mm

Tjocklek

22.5 mm

Längd

5400 mm

Färg

Grå

Yta

Struktur

Åtgång

ca. 7.0 lpm / m²

Rek. Regelavstånd

c/c 40 cm

Inne / Ute

Inomhus, Utomhus

Serie

Woodlon Ultrashield

Tillverk. produktnamn

gop Woodlon Ultrashield Stone Grey

Garanti

25 år