Rubin block

Rubin Normalblock, naturgrå
Rubin block
Rubin block
Rubin block
Rubin block, murlås/distans
Rubin block, murlås/distans
Rubin block
 

från 45,00 kr / st

Med Rubin finns möjlighet att bygga både låga och höga men också svängda trädgårdsmurar som blir fantastiska blickfång i trädgården. Finns i olika färger och storlekar.

Rensa val

Denna artikel levereras endast till lokala orter. Du kan ändå lägga en offertförfrågan i kassan om du befinner dig på annan ort. Kontakta oss för mer information.

Produktbeskrivning

Dubbelsidig med naturstenskänsla

Rubin är en dubbelsidig mur med en knäckt naturstenslik yta. Med Rubin finns möjlighet att bygga både låga och höga men också svängda trädgårdsmurar som blir fantastiska blickfång i trädgården. Låt t ex Rubin bilda en skyddande vägg för uteplat-sen och få en vacker mursida åt båda håll.

Högt eller lågt i trädgården

Rubin kan byggas både som fristående mur och som stödmur. Blocket är ihåligt och fylls med grus eller betong beroende på önskad höjd. En fristående mur kan byggas upp till 75 cm med hjälp av murlåsen och grusfyllda block och upp till 2,1 m om armering, murlås och betongfyllning används. Vid anläggning av stödmurar över 60 cm använd jordarmering och grus som fyllning.

Impregnera gärna

Vi rekommenderar att produkten impregneras med SurfaPore som skyddar ytan och håller den fräsch längre. Impregnering med SurfaPore reducerar också uppkomsten av naturliga kalkutfällningar. Om fläckar har uppstått prova DeSalin rengöring.

* Produkten kan finnas i fler utföranden än vad som visas ovan, se produktblad för mer information.

Mer information

Paketvikt28.6 kg
Material

Betong

Tjocklek

75 mm, 150 mm

Yta

Knäckt

Kant

Rak

Färg

Naturgrå, Antracit

Utförande

Styckvis

Serie

Rubin

Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori: Varumärke: