Stallpellets

Stallpellets, säck
Stallpellets
Stallpellets
Stallpellets
Stallpellets
 

från 79,00 kr

Effektivt strömedel för både hästar och smådjur. Stallpellets är komprimerat svenskt sågspån utan till satser. Sågspånet bildar en mjuk, stabil spånbädd med en fukthalt du själv kan styra.

Rensa val

Pellets levereras endast till lokala orter. Leveranstid varierar beroende på orderstock. Kontakta oss för mer information.

Produktbeskrivning

Stallpellets är tillverkad av rent sågspån och är ett effektivt strömedel som i jämförelse med t ex kutterspån, sparar både tid och plats samt ger en bättre ekonomi för hästägaren.

Mjuk bädd i hästboxen

Stallpellets hanteras och sprids ut som pellets. Man vattnar sedan pelletsen och den sväller till drygt dubbel mängd, och löses snabbt upp till sågspån. Det ger en mjuk, men stabil och dammfri bädd i hästboxen. Bädden har också visat mycket positivt resultat för de hästar som tidigare besvärats av liggsår.

Även för smådjuren

Stallpellets fungerar utmärkt till katter, kaniner, kycklingar och andra smådjur och är ett miljövänligt och billigt alternativ till kattsand. När kattsand bryts ger det stor miljöpåverkan. Den transporteras till Sverige och efter användning går den inte att återvinna utan hamnar på soptippen. Vår Stallpellets – träpellets speciellt utvecklad för djurhållning, är ett svenskt miljövänligt alternativ som kan komposteras eller återvinnas som biobränsle. Den är dessutom fri från tillsatser och FSC-certifierad.

Vi rekommenderar Stallpellets

Fördelarna med Stallpellets är många och användarna framhåller dem på olika sätt, beroende på vad som känns viktigast i deras verksamhet. Du kan läsa mer om vad användarna tycker om produkten här →

Så använder du Stallpellets

Uppstart och påfyllning

Uppstart och påfyllning

Så använder du Stallpellets

Så använder du Stallpellets

Stallpellets vattnas och ökar i volym

Stallpellets vattnas och ökar i volym

Mer information

Paketvikt840 kg
Material

Gran, Tall

Åtgång

ca. 1-2 säckar / vecka

Förpackning

60 st säckar på pall

Kontroll

FSC-märkt

Övrig information

Sväller flera gånger sin egen volym

Ursprung

Sverige

Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori: Varumärke: