Staketregel 38x75 mm snedsågad NTR AB

 
 

21,95 kr / LPM

Tryckimpregnerad snedsågad staketregel. Används vanligtvis för att spika upp spjälor på staket.

I lager

Denna artikel levereras endast till lokala orter. Du kan ändå lägga en offertförfrågan i kassan om du befinner dig på annan ort. Kontakta oss för mer information.

Produktbeskrivning

Snedsågat virke i tryckimpregnerat trä för trästommar och byggnation utomhus. Framtagen att användas bakom spjälor på staket. Med den vinklade ytan upp rinner vatten av brädan och staketet håller längre genom åren.

Träskyddsklass NTR/AB

Detta virke har träskyddsklass AB och det avser trä ovan mark som är utsatt för väder och vind eller kondens och där utbyte av skadade delar eller personsäkerheten inte är av avgörande betydelse. T ex trall, staket, skärmar och altanräcken. Dessutom lämnar Svenska Träskyddsföreningen och dess medlemmar 20 års rötskyddsgaranti på A- och AB-klassat virke.

Tryckimpregnering

Tryckimpregnerat trä har behandlats med bekämpningsmedel för att motverka röta som uppkommer när virke används i fuktiga miljöer, det behandlade virket får därför en grön nyans. Men kan även få en brun nyans genom att lägga till brunt pigment i impregneringsmedlet. Under tiden grånar dock färgerna, men rötskyddet består även om du inte behandlar virket. Allt vårt tryckta virke är NTR-klassat ifrån certifierat företag som följer de krav som Nordiska Träskyddsrådet (NTR) utarbetat.

Mer information

Paketvikt1.5 kg
Material

Furu

Dimension mm

38 x 75

Bredd

75 mm

Tjocklek

38 mm

Träskyddsklass

NTR/AB

Yta

Finsågad

Behandling

Tryckimpregnerad

Färg

Grön

Inne / Ute

Utomhus

Garanti

20 års rötskyddsgaranti

Artikelnr: 458969 Kategori: Varumärke: