Om Oss

Standardsortiment och Beställningsvaror

Vi kan erbjuda ett stort standardsortiment vi alltid för som lagervaror. Vi visar ett endast begränsat urval av hela vårat sortiment här på hemsidan, saknar du något så tveka inte att kontakta oss för mer information om övrigt sortiment. De varor som vi ej har hemma i lager kan vi oftast få hem inom 3-5 arbetsdagar. Vilka varor på hemsidan som är beställningsvaror framgår i beskrivningen av produkten. Kontakta oss för mer information.

Hemkörning

Vi kan ordna hemkörning för mindre beställningar inom en 5-mils radie från Habo, leverans sker då med släpkärra. För större beställningar vänligen kontakta oss för pris.

Prisexempel för hemkörning med släpkärra:

  • Habo 300:-
  • Bankeryd 400:-
  • Mullsjö 300:-
  • Fagerhult 600:-

Kontakta oss för aktuellt pris för din adress. Vi tar emot kreditkort även vid hemkörning.

Hyra släpkärra

Vid köp så finns möjligheten att hyra släpkärra och spännband till en kostnad av 100:- Kärran måste återlämnas inom 2 timmar.

Betalning och Faktura

Betalning sker vid avhämtning eller direkt i samband med hemleverans. Vi tar kreditkort även vid hemkörning. Vid fakturabetalning så tas obligatorisk kreditupplysning till en kostnad av 150:- Ingen betalning sker via hemsidan.

Priser

Alla priser är i SEK inkl. moms. Priset som gäller är det som är angivet i våran butik den dag du gör beställning. Vi reserverar oss för eventuella prisändringar och för felaktig information påverkad av tekniska eller mänskliga fel.

Pressmaterial

Klicka på länken nedan för att hämta vår logotyp. Materialet kan laddas hem för användning till annonser och liknande, efter överenskommelse med Stora Gölhults Bygg AB.

Hämta logotyper (AI, EPS, PNG)