Varumärken

Vi säljer endast produkter från kända leverantörer. Här följer ett urval av våra varumärken, klicka på företagets logotyp för att besöka deras hemsida.

varumärke-ahlsell

Ahlsell är det ledande tekniska handelsbolaget i Norden inom installationsprodukter, verktyg och maskiner.

Visa produkter

varumärke-arvid-nilsson

Kvalitetsprodukter inom skruv och fästelement. Arvid Nilsson är en nordisk samarbetspartner för industri och retail kunder med lokal och internationell verksamhet.

Visa produkter

varumärke-baseco

I Sorsele i Lappland finns Baseco en av landets största golvproducenter. Varje år producerar de 250 000 kvadratmeter golv.

Visa produkter

varumärke-borga

Borga utvecklar, producerar och marknadsför ett komplett byggsystem för stålhallar samt en kollektion av kvalitativa byggkomponenter.

Visa produkter

varumärke-byggelit

Byggelit är ett företag som producerar träbaserade skivmaterial till bygg och möbelindustri utifrån naturens villkor.

Visa produkter

varumärke-elitfönster

Elitfönster är Sveriges största fönstertillverkare, de tillverkar fönster och fönsterdörrar för såväl småhus som stora byggprojekt.

Visa produkter

varumärke-falu-rödfärg

Sedan 1764 har Falu Rödfärg tillverkats, i princip på samma sätt och med samma recept. Därför har det också hunnit bli Sveriges mest beprövade husfärg.

Visa produkter

varumärke-fiskars

Fiskars är ett ledande varumärke som erbjuder funktionella, användarvänliga och hållbara designlösningar för hela hemmet.

Visa produkter

varumärke-gop

Glasfiber & Plastprodukter är en väletablerad plastleverantör specialiserad på plastprodukter samt halvfabrikat i skivform från marknadens ledande tillverkare.

Visa produkter

varumärke-gunnars-granar

Gunnars Granar säljer julgranar och granris. En julgransodling som säljer kungsgran och julgran skötta med omsorg.

Visa produkter

varumärke-isover

Från Gullfiber till ISOVER. Billesholms Glasulls AB bildades 1933 som en ersättningsindustri när gruvdriften lades ner i Billesholm.

Visa produkter

varumärke-jabo

Jabo utvecklar och marknadsför träprodukter för inne- och utemiljö till gör-det-själv-marknaden. Friggebodar, förråd, stugor, vindskydd och mycket mer.

Visa produkter

varumärke-leksandsdörren

LeksandsDörren är ett familjeföretag som etablerades 1959, efter att ha sett det ökande behovet av kombinationen kvalitet och skönhet även på dörrar.

Visa produkter

varumärke-martinsons

Martinsons är en av Sveriges största familjeägda träförädlingsindustrier med starka rötter i Västerbotten och huvudkontor i Bygdsiljum.

Visa produkter

varumärke-norrahammars-bruk

Nytillverkar produkter som en gång tillverkats på Norrahammars Bruk. Vi strävar efter, precis som förr att aldrig svikta vad gäller kvalitet på gjutgods och virke.

Visa produkter

varumärke-sca-bionorr

SCA BioNorr är en av Sveriges största och ledande producenter av träpellets. Tillverkas utan tillsatser, har erkänt hög kvalitet och ett garanterat energivärde.

Visa produkter

varumärke-skyllberg

Skyllberg Industri AB har lång tradition av tråddragning och spiktillverkning. Järnhanteringen i bygden går tillbaka till 1300-talet.

Visa produkter

varumärke-st-eriks

S:t Eriks erbjuder produkter som marksten/plattor, rör/brunnar, stödmurar och takpannor av prefabricerad betong, kompletterat med nyckelfärdiga VA-stationer och andra anläggningsprodukter.

Visa produkter

varumärke-t-emballage

Inom allt som rör täckning och skyddande byggmaterial är T-Emballage en komplett leverantör. Välkända material av hög kvalitet inom tak, vägg, golv och grund.

Visa produkter

varumärke-tenhults

Tenhults, det inom svensk byggmaterialhandel ojämförligt mest kända märket för ‘grönt trä’, har nått sin starka ställning via rätt kvalitet och hög leveransberedskap.

Visa produkter

varumärke-tujo

TuJo’s verksamhet vilar på uråldriga sandmoar med senväxande furu och gran. Långsam tillväxt ger täta årsringar och en jämn, hög kvalitet på virket.

Visa produkter

varumärke-weber

Weber erbjuder byggmaterial för golv, fasad, våtrumstätskikt m.m. Den enda svenska tillverkaren av Lecakulor och världsledande på torrbruk.

Visa produkter