Värmegolvspackel Floor 644 DR, 20 kg

 
 

249,00 kr

Dammreducerad golvavjämningsprodukt speciellt anpassad för värmegolv.

I lager

Denna artikel levereras endast till lokala orter. Du kan ändå lägga en offertförfrågan i kassan om du befinner dig på annan ort. Kontakta oss för mer information.

Produktbeskrivning

Floor 644 värmegolvspackel är en självtorkande fiberförstärkt avjämningsmassa som kan användas i de flesta applikationer upp till 50 mm tjocklek. Produkten passar vid både nybyggnad och renovering, men är tack vare sin korta torktid särskilt lämpad för situationer där en snabb byggprocess eftersträvas.

Användningsområde

Rekommenderas för renovering av bostäder, kontor och offentlig förvaltning i inomhusmiljö. Kan med fördel användas till el- alternativt vattenburet värmegolv. Materialet har ett brett användningsområde speciellt lämpat för läggning på krävande underlag såsom brädgolv, underlag med låg ythållfasthet och luftspaltbildande matta. Skikttjocklek 2-50 mm.

Blandning

Blandning sker i större fat eller mixer med plats för 3-4 säckar (lämplig volym 75-100 liter). Floor 644 blandas med cirka 3,6 liter vatten per 20 kg säck. Häll först i en del av vattnet i blandningskärlet tillsätt därefter Floor 644. Häll i resten av blandningsvattnet och blanda till en lättflytande massa. Blandning sker med borrmaskin som är försedd med propeller eller turbinvisp (blandningstid cirka 2 minuter).

Egenskaper

  • Dammreducerad
  • Lämplig för värmegolv
  • Fiberförstärkt
  • Självtorkande
  • Pumpbar – snabb och ergonomisk applicering
  • Både fallbyggnad och slätspackling
  • Lågalkalisk

Mer information

Paketvikt20 kg
Rek. skikttjocklek

2 – 50 mm

Åtgång

ca. 8.5 kg / m² (5 mm), ca. 17 kg / m² (10 mm)

Hanteringstemp.

+10ºC

Hållfasthetsklass

C25

Härdtid

2-3 tim

Vattenbehov

ca 3.6 liter / 20 kg säck

Bindemedel

Aluminatcement, slaggcement

Ballast

Sand

Inne / Ute

Inomhus

Dokument

Länkar


Tillverkarens produktsida

Manualer & anvisningar


Produktblad

Artikelnr: 776440 Kategori: Varumärke: