Ytterpanel 22x95 mm finsågad NTR AB

 
 

19,95 kr / LPM

Tryckimpregnerad ytterpanelbräda enligt NTR klass AB. Används vanligtvis som spjälor till staket, skärmar eller räcken och andra konstruktioner utomhus.

I lager

Denna artikel levereras endast till lokala orter. Du kan ändå lägga en offertförfrågan i kassan om du befinner dig på annan ort. Kontakta oss för mer information.

Produktbeskrivning

Impregnerad ytterpanelbräda som främst används för att bygga staket till uteplatser och andra konstruktioner utomhus. Brädan är finsågad, vilket innebär att den har minst en ohyvlad sida som ytbehandlingar fäster bättre på. Perfekt som spjälor till staket, skärmar eller räcken.

Träskyddsklass NTR/AB

Detta virke har träskyddsklass AB och det avser trä ovan mark som är utsatt för väder och vind eller kondens och där utbyte av skadade delar eller personsäkerheten inte är av avgörande betydelse. T ex trall, staket, skärmar och altanräcken. Dessutom lämnar Svenska Träskyddsföreningen och dess medlemmar 20 års rötskyddsgaranti på A- och AB-klassat virke.

Tryckimpregnering

Tryckimpregnerat trä har behandlats med bekämpningsmedel för att motverka röta som uppkommer när virke används i fuktiga miljöer, det behandlade virket får därför en grön nyans. Men kan även få en brun nyans genom att lägga till brunt pigment i impregneringsmedlet. Under tiden grånar dock färgerna, men rötskyddet består även om du inte behandlar virket. Allt vårt tryckta virke är NTR-klassat ifrån certifierat företag som följer de krav som Nordiska Träskyddsrådet (NTR) utarbetat.

Mer information

Paketvikt1.73 kg
Material

Furu

Dimension mm

22 x 95

Bredd

95 mm

Tjocklek

22 mm

Träskyddsklass

NTR/AB

Yta

Finsågad

Behandling

Tryckimpregnerad

Färg

Grön

Åtgång

ca. 10.6 lpm / m²

Inne / Ute

Utomhus

Garanti

20 års rötskyddsgaranti

Artikelnr: 717636 Kategori: Varumärke: