Regel 45x145 mm NTR A

 
 

70,00 kr / LPM

Tryckimpregnerad 2 tum 6 regel. Används vanligtvis för att bygga upp stommen i en konstruktion utomhus.

I lager

Denna artikel levereras endast till lokala orter. Du kan ändå lägga en offertförfrågan i kassan om du befinner dig på annan ort. Kontakta oss för mer information.

Produktbeskrivning

Virke i tryckimpregnerat trä för trästommar och byggnation utomhus. Kan användas för lätta bjälklag. Längre spännvidder kan kräva grövre dimension på bjälklaget.

Träskyddsklass NTR/A

Detta virke har träskyddsklass A och det avser trä i permanent kontakt med mark och vatten, i bryggdäck och sötvattensanläggningar samt trä ovan mark i fasta säkerhetsanordningar och i konstruktioner som är svåra att byta ut. T ex stomme/regelverk till altan, utvändiga trappor och stolpar. Dessutom lämnar Svenska Träskyddsföreningen och dess medlemmar 20 års rötskyddsgaranti på A- och AB-klassat virke.

Tryckimpregnering

Tryckimpregnerat trä har behandlats med bekämpningsmedel för att motverka röta som uppkommer när virke används i fuktiga miljöer, det behandlade virket får därför en grön nyans. Men kan även få en brun nyans genom att lägga till brunt pigment i impregneringsmedlet. Under tiden grånar dock färgerna, men rötskyddet består även om du inte behandlar virket. Allt vårt tryckta virke är NTR-klassat ifrån certifierat företag som följer de krav som Nordiska Träskyddsrådet (NTR) utarbetat.

Mer information

Paketvikt5.42 kg
Material

Furu

Dimension mm

45 x 145

Dimension tum

2 x 6

Bredd

145 mm

Tjocklek

45 mm

Träskyddsklass

NTR/A

Hållfasthetsklass

C14

Yta

Hyvlad

Behandling

Tryckimpregnerad

Färg

Grön

Inne / Ute

Utomhus

Garanti

20 års rötskyddsgaranti

Artikelnr: 175166 Kategori: Varumärke: