Regel 45x70 mm NTR AB

 
 

35,00 kr / LPM

Tryckimpregnerad 2 tum 3 regel. Används vanligtvis för att bygga upp stommen i en konstruktion utomhus.

I lager

Denna artikel levereras endast till lokala orter. Du kan ändå lägga en offertförfrågan i kassan om du befinner dig på annan ort. Kontakta oss för mer information.

Produktbeskrivning

Virke i tryckimpregnerat trä för trästommar och byggnation utomhus. Kan användas för altanräcken, staket, grindar och andra väderutsatta konstruktioner.

Träskyddsklass NTR/AB

Detta virke har träskyddsklass AB och det avser trä ovan mark som är utsatt för väder och vind eller kondens och där utbyte av skadade delar eller personsäkerheten inte är av avgörande betydelse. T ex trall, staket, skärmar och altanräcken. Dessutom lämnar Svenska Träskyddsföreningen och dess medlemmar 20 års rötskyddsgaranti på A- och AB-klassat virke.

Tryckimpregnering

Tryckimpregnerat trä har behandlats med bekämpningsmedel för att motverka röta som uppkommer när virke används i fuktiga miljöer, det behandlade virket får därför en grön nyans. Men kan även få en brun nyans genom att lägga till brunt pigment i impregneringsmedlet. Under tiden grånar dock färgerna, men rötskyddet består även om du inte behandlar virket. Allt vårt tryckta virke är NTR-klassat ifrån certifierat företag som följer de krav som Nordiska Träskyddsrådet (NTR) utarbetat.

Mer information

Paketvikt2.62 kg
Material

Furu

Dimension mm

45 x 70

Dimension tum

2 x 3

Bredd

70 mm

Tjocklek

45 mm

Träskyddsklass

NTR/AB

Hållfasthetsklass

C14

Yta

Hyvlad

Behandling

Tryckimpregnerad

Färg

Grön

Inne / Ute

Utomhus

Garanti

20 års rötskyddsgaranti

Artikelnr: 961698 Kategori: Varumärke: