Skärm Jabo Nice

Skärm Jabo Nice 1
Skärm Jabo Nice
Skärm Jabo Nice
Skärm Jabo Nice 1
Skärm Jabo Nice 2
Skärm Jabo Nice 3
Skärm Jabo Nice 4
 
Slut i lager
 

från 895,00 kr

Få snabbt till ett ombonat och avskiljande uterum med de lättmonterade skärmarna Nice i svart konstrotting. Finns i olika storlekar.

Rensa val

Denna artikel levereras endast till lokala orter. Du kan ändå lägga en offertförfrågan i kassan om du befinner dig på annan ort. Kontakta oss för mer information.

Produktbeskrivning

Få snabbt till ett ombonat och avskiljande uterum med de lättmonterade skärmarna Nice. Skärmarna är tillverkade i svart konstrotting och designen skapar ett stilrent uttryck samtidigt som de mörkare färgerna bidrar till en hög mysfaktor. Skärmarna monteras enkelt genom fästen med smart klickfunktion.

Skärmen hakas fast i en Stolpe som passar till Nice skärm. Ingår ej.

Det går även att använda Beslag eller Golvstöd till rottingskärmar. Ingår ej.

Rama in trädgården

Trädgården är ett fantastiskt rum, så rama in den väl. Med hjälp av skärmar och vindskydd förstärker du rumskänslan och gör trädgården mer underhållsfri. Samtidigt skyddar du dig mot oönskad insyn.

Mer information

Paketvikt9.9 kg
Material

Konstrotting

Material fönster

Polykarbonat

Tjocklek

40 mm

Dimension fönster

51 x 142 cm

Färg

Svart

Dokument

Konstrottingen behöver dammas av och tvättas med ett milt rengöringsmedel regelbundet för att behålla sin fina glans. För att produkten ska hålla länge bör den plockas in under vintermånaderna och förvaras i ett torrt och svalt utrymme.

Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori: Varumärke: