Stolpe 70x70 mm NTR A

 
 

44,95 kr / LPM

Tryckimpregnerad 3 tum 3 sparre. Används vanligtvis för stolpar till altanräcke och staket utomhus.

I lager

Denna artikel levereras endast till lokala orter. Du kan ändå lägga en offertförfrågan i kassan om du befinner dig på annan ort. Kontakta oss för mer information.

Produktbeskrivning

Virke i tryckimpregnerat trä för trästommar och byggnation utomhus. Stolpar även kallat sparrar används främst för lodräta konstruktioner, t ex altanräcken, staket och skärmar med mera.

Träskyddsklass NTR/A

Detta virke har träskyddsklass A och det avser trä i permanent kontakt med mark och vatten, i bryggdäck och sötvattensanläggningar samt trä ovan mark i fasta säkerhetsanordningar och i konstruktioner som är svåra att byta ut. T ex stomme/regelverk till altan, utvändiga trappor och stolpar. Dessutom lämnar Svenska Träskyddsföreningen och dess medlemmar 20 års rötskyddsgaranti på A- och AB-klassat virke.

Tryckimpregnering

Tryckimpregnerat trä har behandlats med bekämpningsmedel för att motverka röta som uppkommer när virke används i fuktiga miljöer, det behandlade virket får därför en grön nyans. Men kan även få en brun nyans genom att lägga till brunt pigment i impregneringsmedlet. Under tiden grånar dock färgerna, men rötskyddet består även om du inte behandlar virket. Allt vårt tryckta virke är NTR-klassat ifrån certifierat företag som följer de krav som Nordiska Träskyddsrådet (NTR) utarbetat.

Mer information

Paketvikt4.07 kg
Material

Furu

Dimension mm

70 x 70

Dimension tum

3 x 3

Bredd

70 mm

Tjocklek

70 mm

Träskyddsklass

NTR/A

Yta

Hyvlad

Behandling

Tryckimpregnerad

Färg

Grön

Inne / Ute

Utomhus

Garanti

20 års rötskyddsgaranti

Artikelnr: 701445 Kategori: Varumärke: