Trall 28x145 mm NTR AB

 
 

49,00 kr / LPM

Tryckimpregnerad trallbräda enligt NTR klass AB. Används vanligtvis som golv till uteplatser och andra konstruktioner utomhus.

I lager

Denna artikel levereras endast till lokala orter. Du kan ändå lägga en offertförfrågan i kassan om du befinner dig på annan ort. Kontakta oss för mer information.

Produktbeskrivning

Impregnerad trall som främst används för att bygga golv till uteplatser och andra konstruktioner utomhus. Den är hyvlad på samtliga sidor och har rundade kanter, vilket gör den mjuk och skön att gå på. Perfekt som golv till altan, balkong eller trädäck. Då denna trallbräda är hela 28 mm i tjocklek får du mycket god stabilitet i golvet när du reglar med avståndet cc 60 cm.

Träskyddsklass NTR/AB

Detta virke har träskyddsklass AB och det avser trä ovan mark som är utsatt för väder och vind eller kondens och där utbyte av skadade delar eller personsäkerheten inte är av avgörande betydelse. T ex trall, staket, skärmar och altanräcken. Dessutom lämnar Svenska Träskyddsföreningen och dess medlemmar 20 års rötskyddsgaranti på A- och AB-klassat virke.

Tryckimpregnering

Tryckimpregnerat trä har behandlats med bekämpningsmedel för att motverka röta som uppkommer när virke används i fuktiga miljöer, det behandlade virket får därför en grön nyans. Men kan även få en brun nyans genom att lägga till brunt pigment i impregneringsmedlet. Under tiden grånar dock färgerna, men rötskyddet består även om du inte behandlar virket. Allt vårt tryckta virke är NTR-klassat ifrån certifierat företag som följer de krav som Nordiska Träskyddsrådet (NTR) utarbetat.

Mer information

Paketvikt1.87 kg
Material

Furu

Dimension mm

28 x 145

Bredd

145 mm

Tjocklek

28 mm

Träskyddsklass

NTR/AB

Yta

Hyvlad

Behandling

Tryckimpregnerad

Färg

Grön

Åtgång

ca. 6.9 lpm / m²

Rek. Regelavstånd

c/c 60 cm

Inne / Ute

Utomhus

Garanti

20 års rötskyddsgaranti

Artikelnr: 324756 Kategori: Varumärke: