Trall Räfflad 28x120 mm NTR AB

 
 

19,95 kr / LPM

Tryckimpregnerad rillad trallbräda enligt NTR klass AB. Används vanligtvis som golv till uteplatser och andra konstruktioner utomhus.

I lager

Denna artikel levereras endast till lokala orter. Du kan ändå lägga en offertförfrågan i kassan om du befinner dig på annan ort. Kontakta oss för mer information.

Produktbeskrivning

Impregnerad decking trall som främst används för att bygga golv till uteplatser och andra konstruktioner utomhus. Den är rillad på en sida och hyvlad på andra sidan. Med den rillade sidan upp får du ett effektivt halkskydd, även på vintern. Den ger din altan ett exklusivt intryck och lämpar sig perfekt som golv på trädäck runt poolen. Du kan givetvis även välja den hyvlade sidan upp för ett mer klassiskt utseende. Då denna trallbräda är hela 28 mm i tjocklek får du mycket god stabilitet i golvet när du reglar med avståndet cc 60 cm.

Träskyddsklass NTR/AB

Detta virke har träskyddsklass AB och det avser trä ovan mark som är utsatt för väder och vind eller kondens och där utbyte av skadade delar eller personsäkerheten inte är av avgörande betydelse. T ex trall, staket, skärmar och altanräcken. Dessutom lämnar Svenska Träskyddsföreningen och dess medlemmar 20 års rötskyddsgaranti på A- och AB-klassat virke.

Tryckimpregnering

Tryckimpregnerat trä har behandlats med bekämpningsmedel för att motverka röta som uppkommer när virke används i fuktiga miljöer, det behandlade virket får därför en grön nyans. Men kan även få en brun nyans genom att lägga till brunt pigment i impregneringsmedlet. Under tiden grånar dock färgerna, men rötskyddet består även om du inte behandlar virket. Allt vårt tryckta virke är NTR-klassat ifrån certifierat företag som följer de krav som Nordiska Träskyddsrådet (NTR) utarbetat.

Mer information

Paketvikt1.55 kg
Material

Furu

Dimension mm

28 x 120

Bredd

120 mm

Tjocklek

28 mm

Träskyddsklass

NTR/AB

Yta

Hyvlad, Rillad

Behandling

Tryckimpregnerad

Färg

Grön

Åtgång

ca. 8.4 lpm / m²

Rek. Regelavstånd

c/c 60 cm

Inne / Ute

Utomhus

Garanti

20 års rötskyddsgaranti

Artikelnr: 869653 Kategori: Varumärke: