Våtrumsskiva Humidboard

 
 

329,00 kr

Gipsskiva med vattenavvisande syntetfiberväv som ytskikt och en impregnerad kärna av specialgips som är armerad med glasfiber. Skivan är avsedd för invändigt bruk i fuktkänsliga miljöer, t.ex. väggar i våtrum och ouppvärmda utrymmen.

Rensa val

Denna artikel levereras endast till lokala orter. Du kan ändå lägga en offertförfrågan i kassan om du befinner dig på annan ort. Kontakta oss för mer information.

Produktbeskrivning

Fuktsäker och formstabil kompositgipsskiva för invändiga väggar i fuktkänsliga miljöer bestående av en impregnerad kärna av specialgips med ett vattenavvisande syntetfiber som ytskikt på fram- och baksida. Ytskiktet är förbättrat avseende arbetsmiljö och hållbart byggande, betydligt mindre mängd fibrer som alstras vid hantering och ingen mikrobiell påväxt kan påvisas vid provningar. Skivan kan inte ruttna eller biologiskt brytas ned.

Skivan är avsedd att användas i invändiga utrymmen med hög fuktbelastning. Som underlag för alla typer av beklädnader och våtrumsbeklädnader såsom keramiska plattor, plastmattor, tätskiktssystem och målningssystem för våtrum.

Mer information

Paketvikt22.5 kg
Material

Gips, Syntetfiber

Tjocklek

12.5 mm

Typ

EN 15283-1 – GMH2

Böjhållfasthet längs

6.0 MPa

Böjhållfasthet tvärs

2.4 N

Brandklass

A2-s1, d0

Kontroll

CE-märkt

Tillverk. produktnamn

Norgips Humidboard 2.0 – 13

Färg

Vit

Inne / Ute

Inomhus

Vikt / m²

10.0 kg

Dokument

Länkar


Tillverkarens produktsida

Manualer & anvisningar


Produktblad

Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori: Varumärke: