Överliggare 34x120 mm NTR AB

 
 

57,00 kr / LPM

Tryckimpregnerad rundad handledare enligt NTR klass AB. Används som överdel till räcken på altaner och trappor etc.

I lager

Denna artikel levereras endast till lokala orter. Du kan ändå lägga en offertförfrågan i kassan om du befinner dig på annan ort. Kontakta oss för mer information.

Produktbeskrivning

Impregnerad handledare som främst används som överdel till räcken på altaner och trappor med mera. Den har en mjuk välvd översida som gör den skön att luta sig emot, samt låter vatten rinna av brädan.

Träskyddsklass NTR/AB

Detta virke har träskyddsklass AB och det avser trä ovan mark som är utsatt för väder och vind eller kondens och där utbyte av skadade delar eller personsäkerheten inte är av avgörande betydelse. T ex trall, staket, skärmar och altanräcken. Dessutom lämnar Svenska Träskyddsföreningen och dess medlemmar 20 års rötskyddsgaranti på A- och AB-klassat virke.

Tryckimpregnering

Tryckimpregnerat trä har behandlats med bekämpningsmedel för att motverka röta som uppkommer när virke används i fuktiga miljöer, det behandlade virket får därför en grön nyans. Men kan även få en brun nyans genom att lägga till brunt pigment i impregneringsmedlet. Under tiden grånar dock färgerna, men rötskyddet består även om du inte behandlar virket. Allt vårt tryckta virke är NTR-klassat ifrån certifierat företag som följer de krav som Nordiska Träskyddsrådet (NTR) utarbetat.

Mer information

Paketvikt 3.38 kg
Material

Furu

Dimension mm

34 x 120

Bredd

120 mm

Tjocklek

34 mm

Träskyddsklass

NTR/AB

Yta

Hyvlad

Behandling

Tryckimpregnerad

Färg

Grön

Inne / Ute

Utomhus

Garanti

20 års rötskyddsgaranti

Artikelnr: 294740 Kategori: Varumärke: